Pogled na grad BorlGrad Borl je biser, ki ga ne smemo pustiti propasti.

Veliko bronasto priznanje za DgB

Na slavnostni seji 4. junija 2021 smo člani DgB ob 14. občinskem prazniku Občine Cirkulane prejeli VELIKO BRONASTO PRIZNANJE Občine Cirkulane. 

V imenu vseh članov se zahvaljujemo predlagateljem (PGD Cirkulane, KD Cirkulane, TD Cirkulane, DVS Haloze), da ste prepoznali pomen našega dela in nas nagradili za 15-letni trud s priznanjem. Zahvaljujemo se tudi Občinskemu svetu Občine Cirkulane in županji Antoniji Žumbar za potrditev.

Hvala vsem našim simpatizerjem in podpornikom, da nas bodrite, nas podpirate in želite dobro Borlu.

Ob enem pa izpostavljamo, da je to priznanje VSEM članom DgB za njihov prispevek k delovanju društva, za realizacijo naših ambicioznih projektov ter za skupno vztrajanje in prizadevanje za obnovo našega Borla. Čestitke torej vsem članom ob prejemu priznanja z željo za skupno sodelovanje in ustvarjanje še naprej.

Vsem občankam in občanom Občine Cirkulane člani DgB čestitamo ob občinskem prazniku. Čestitamo tudi drugim prejemnikom občinskih priznanj.





Share:

Društvo za oživitev gradu Borl

Cirkulane 40/a, 2282 Cirkulane
Tel.: 02 795 32 00
elektronski naslov: grad.borl@gmail.com

Arhiv objav

Copyright © Društvo za oživitev gradu Borl | Powered by Blogger Design by ronangelo | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com