Pogled na grad BorlGrad Borl je biser, ki ga ne smemo pustiti propasti.

Čestitka članom ob 15-letnici društva

Spoštovane članice in člani Društva za oživitev gradu Borl! 

Na današnji dan pred 15 leti smo ustanovili društvo, zastavili program in izvolili prvega predsednika, mag. Martina Prašničkega. Program nadgrajujemo tekom let, vendar pa se osnovna usmeritev našega društva ni spremenila: delamo za Borl! 

Ob 15-letnici delovanja našega društva in ob skupni prehojeni vam iskreno čestitam in se vam zahvaljujem za vse sodelovanje, podporo in naše skupne podvige. Izpeljali smo več odličnih projektov in nedvomno s svojim delovanjem prispevali tudi k temu, da smo v letošnjem letu dočakali pričetek delne obnove našega ljubega Borla.  

Vabim vas, da skupaj zastavimo program in delo za naslednja leta. Seveda bo vse naše delo še vedno usmerjeno v korist Borla. Skupaj se bomo veselili vseh pozitivnih premikov, predvsem pa otvoritve obnovljenega dela gradu, ki ga Ministrstvo za kulturo napoveduje za drugo polovico prihodnjega leta. Nedvomno bomo med prvimi obiskovalci. 

Žal nas je nevidna sila prisilila v drugačno vsakdanjo realnost, zaradi tega se nismo uspeli veliko družiti in tudi nismo mogli pripraviti skupnega praznovanja naše obletnice, se skupaj poveseliti ob naših dosežkih in obujati spominov. Vabim pa vas, da spremljate naše novice na spletni strani in družbenih omrežjih, da ostanemo čim bolj v stikih, dokler nam okoliščine ne bodo spet dovoljevale druženja. Takrat bomo skupaj obeležili  15-letnico.

V delno obujanje spominov pa vam ponujam nekaj utrinkov dogajanja pred 15-imi leti; torej 19. 12 2005. Uh, kako čas beži...  

Do skorajšnjega snidenja, ostanite zdravi!

Sonja Golc, predsednica DgB 







Share:

Društvo za oživitev gradu Borl

Cirkulane 40/a, 2282 Cirkulane
Tel.: 02 795 32 00
elektronski naslov: grad.borl@gmail.com
Copyright © Društvo za oživitev gradu Borl | Powered by Blogger Design by ronangelo | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com