Pogled na grad BorlGrad Borl je biser, ki ga ne smemo pustiti propasti.

Občni zbor DgB in plan za 2021/22

Zaradi znane situacije s covid 19 vse kaže, da je tudi letošnji občni zbor v klasični obliki pod velikim vprašajem. Je pa občni zbor zelo pomemben organ društva, ki potrdi vsebinsko in finančno poročilo preteklega leta in plan za naprej. Na tej podlagi se lahko do 31. marca odda tudi bilanca društva na FURS in Ajpes. DgB je tudi društvo, ki deluje v javnem interesu, zato mora o svojih aktivnostih tudi poročati Ministrstvu za kulturo in predložiti program za naslednji dve leti. Vabimo vas h kreiranju programa dela našega društva. Predlagajte aktivnosti, pri katerih ste pripravljeni tudi aktivno sodelovati. Vaše predloge pričakujemo do konca februarja 2021, v marcu bo sledil sklic dopisnega občnega zbora. Takoj, ko nam bodo razmere dopuščale, pa bomo organizirali dogodek z druženjem.  

Leto 2021 bo v zgodovini našega Borla prelomno. Pričakujemo, da bomo po dolgih letih zaprtja dočakali njegovo ponovno otvoritev za javnost v obnovljenem delu. Tega se zelo veselimo, vendar pa se naše delo tu še ne konča.   

Vsi pretekli uspehi DgB so odraz našega skupnega dela. Tudi v bodoče lahko naredimo nekaj le, če delujemo skupaj. Vabljeni!  
Share:

Društvo za oživitev gradu Borl

Cirkulane 40/a, 2282 Cirkulane
Tel.: 02 795 32 00
elektronski naslov: grad.borl@gmail.com

Arhiv objav

Copyright © Društvo za oživitev gradu Borl | Powered by Blogger Design by ronangelo | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com