Pogled na grad BorlGrad Borl je biser, ki ga ne smemo pustiti propasti.

Društvo za oživitev gradu Borl ima novo/staro vodstvo

Korona virus nas je letos prisilil v povsem nove načine tako javnega kot zasebnega življenja. Vse skupaj je močno vplivalo tudi na društveno dogajanje. 
Volilnega občnega zbora v predvidenem terminu marca ni bilo možno izvesti, zato smo konec marca 2020 naredili dopisni občni zbor, na katerem smo potrdili poročila za leto 2019 in staremu vodstvu podaljšali mandat do časa, ko bo možno izvesti "normalni" občni zbor.

Ko so se razmere izboljšale in je bilo spet varno družiti se, smo 26. junija 2020 izvedli volilni občni zbor članov društva za oživitev gradu Borl.

Na občnem zboru smo se ponovno seznanili z vsemi poročili, razrešili smo staro vodstvo, izvolili novo, sprejeli cilje za naslednje štiriletno obdobje in plan dela za leti 2020-2021 ter potrdili članarino za leto 2020. Člani in gostje smo izmenjali poglede in mnenja na dogajanja povezana z gradom Borl. 

Vsi pa smo se strinjali, da so obnovitvena dela, ki že potekajo na gradu Borl, zelo dobrodošla on da si bomo vsi po različni poteh prizadevali zato, da bo sledilo tudi nadaljevanje obnove in da se bo po odprtju obnovljenih delov gradu, tam odvijalo tudi življenje.

Med najpomembnejšimi nalogami/projekti letošnjega leta Društva za oživitev gradu Borl pa je že napovedana knjiga Borl v 20. stoletju.
Share:

Društvo za oživitev gradu Borl

Cirkulane 40/a, 2282 Cirkulane
Tel.: 02 795 32 00
elektronski naslov: grad.borl@gmail.com
Copyright © Društvo za oživitev gradu Borl | Powered by Blogger Design by ronangelo | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com